Μυστηριωδώς εξαφανίστηκε και ο Γέροντας Παρίσιος από το Facebook - iefimerida.gr

Μυστηριωδώς εξαφανίστηκε και ο Γέροντας Παρίσιος από το Facebook

Μυστηριωδώς εξαφανίστηκε και ο Γέροντας Παρίσιος από το Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφαντη έγινε και η σατιρική σελίδα του Γέροντα Παρίσιου από το Facebook, στα πλαίσια του σάλου που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τις σελίδες που διακωμωδούν τις προφητείες του Γέροντα. Άγνωστο παραμένει ακόμα ωστόσο αν η σελίδα κατέβηκε από τους δημιουργούς της, ή από τους εξοργισμένους πολέμιους του συγκεκριμένου είδους σάτυρας.

Μετά τη σύλληψη του 27χρονου που θεωρείται υπεύθυνος για τη σελίδα με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», την οποία μέλη ακροδεξιών κομμάτων θεώρησαν προσβλητική και απαίτησαν την άμεση κατάργησή της,σωρεία παρόμοιων σελίδων δημιουργήθηκαν με ευρηματικούς τίτλους που παράφραζαν το όνομα του Γέροντα Παΐσιου με τίτλους όπως «Γέροντας Παρίσιος» (με φόντο τον Πύργο του Άϊφελ) και «Γέροντας ΜαϊΠρίσιους» ως σαφή αναφορά στο Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ωστόσο η σελίδα Γέροντας Παρίσιος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς σήμερα χωρίς να γίνει κάποια σχετική δήλωση ή ανακοίνωση που να διευκρινίζει αν την κατέβασε ο διαχειριστής της ή αν πρόκειται για το νέο επεισόδιο ενός ξέφρενου κυνηγιού μαγισσών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ