Γνωστή κωμικός σκέφτεται να μάθει τούρκικα για να βρει δουλειά - iefimerida.gr

Γνωστή κωμικός σκέφτεται να μάθει τούρκικα για να βρει δουλειά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσει την απόβαση των τούρκικων σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση επέλεξε η Υρώ Μανέ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Σκέφτομαι μήπως αρχίσω και μαθαίνω τουρκικά για να βρω καμιά δουλειά στη γείτονα χώρα». Αυτό δήλωσε -προφανώς με χιουμοριστική διάθεση- η αγαπημένη κωμική ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News.

Προσθέτοντας πως: «Ζούμε καταστάσεις κωμικοτραγικές. Λείπουν σίριαλ μυθοπλασίας με Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, να ακούγεται η ελληνική γλώσσα, να γίνονται ωραίες σειρές -γιατί και τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν όλες καλές- κι ας γίνονται λιγότερες. Όταν με βλέπω σε τηλεοπτικές επαναλήψεις λειτουργώ νοσταλγικά. Θυμάμαι μάλιστα, τη φάση της ζωής μου εκτός πλατό. Και ύστερα τις βλέπω και αναρωτιέμαι ''τι είχαμε και τι χάσαμε''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ