Δύσκολες ώρες για την κόρη του Στρος-Καν - iefimerida.gr

Δύσκολες ώρες για την κόρη του Στρος-Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Καμίγ, η μικρότερη από τις τέσσερις κόρες που απέκτησε από τους δυο προηγούμενους γάμους του ο Στρος-Καν, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ αμέσως μετά το επεισόδιο με την καμαριέρα στο Sofitel. Δυναμική και όμορφη, όπως λέγεται έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της στις σπουδές, αφού προετοιμάζει το διδακτορικό της(PHD) στην οικονομία, στο φημισμένο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Η 26χρονη Καμίγ έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και βιώνει τραυματικά, όπως γράφει ο γαλλικός Tύπος, την περιπέτειά του. Στην προχθεσινή πρώτη δίκη, όπου αποφασίστηκε η προφυλάκιση του Στρος-Καν, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι την είδαν να κλαίει. Ωστόσο, στη δίκη που θα αρχίσει τον Ιούνιο, θα είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης του πατέρα της, αφού είναι ο πρώτος άνθρωπος που τον συνάντησε αμέσως μετά την αναχώρησή του από το Sofitel το περασμένο Σάββατο.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του πατέρα της, η Καμίγ τηλεφώνησε στο Παρίσι, στη μητριά της Αν Σενκλέρ, για να την ενημερώσει για όλα όσα γινόντουσαν στη Νέα Υόρκη. Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έχει και αυτός με τη σειρά του πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, την οποία και επισκεπτόταν συχνά από την Ουάσινγκτον που είναι η έδρα του ΔΝΤ.

Η δεύτερη σύζυγος του Στρος-Καν και μητέρα της Καμίγ Μπριζίτ Γκιγιομέτ έχει ξαναπαντρευτεί και έχει εγκατασταθεί εδώ και ένα χρόνο με τον νέο της σύζυγο στη Νέα Υόρκη.

Οι συμφοιτητές της Καμίγ την περιγράφουν σαν ένα ήσυχο κορίτσι καλής οικογενείας, αφοσιωμένο στις σπουδές του. Είχε μάλιστα ένα προσωπικό λογαριασμό στο twitter τον οποίο έσπευσε να κλείσει αμέσως μετά τη σύλληψη του πατέρα της. Λέγεται ότι διατηρεί δεσμό με έναν νεαρό Γάλλο, κληρονόμο μιας πολυεθνικής γαλλικής βιομηχανίας. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Στρος-Καν έχει και πέντε εγγόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ περιπέτεια Στρος Καν Ντομινίκ Καμιγ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ