Χατζηδάκης: Ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας η εκταμίευση της δόσης - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας η εκταμίευση της δόσης

Χατζηδάκης: Ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας η εκταμίευση της δόσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη λήψη των αποφάσεων από την Τρόικα και τους εταίρους είναι πολύ κρίσιμο, υποστήριξε σε ομιλία του στο γενικό συμβούλιο του ΣΕΒ, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Χαρακτήρισε μάλιστα, ζωτικής σημασίας για την εφαρμογή αναπτυξιακής πολιτικής την επίτευξη συμφωνίας για την εκταμίευση της δόσης, την επιστροφή οφειλών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις, την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως κυβέρνηση, αντιπολίτευση, φορείς, εργαζόμενοι και επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς και να συνεισφέρουν στον αγώνα, χωρίς υπεκφυγές. «Έχει μεν προηγηθεί μία σημαντική απώλεια τόσο εισοδήματος όσο και εμπιστοσύνης, ωστόσο με τον ίδιο θεαματικό τρόπο, μπορεί να ακολουθήσει και μια περίοδος ανάκαμψης» τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό δράσης του υπουργείου για την αναθεώρηση/επιτάχυνση του ΕΣΠΑ, την επανεκκίνηση των τεσσάρων αυτοκινητοδρόμων, τον ανταγωνισμό, τις εξαγωγές, την απελευθέρωση αγορών, τις τροποποιήσεις του επενδυτικού νόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ