«Γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα των αεροπλάνων;», ρώτησε ο Ρόμνει - iefimerida.gr

«Γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα των αεροπλάνων;», ρώτησε ο Ρόμνει

«Γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα των αεροπλάνων;»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεσο φρεσκάρισμα στις «πτητικές» γνώσεις του χρειάζεται να κάνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνει, ο οποίος έκανε τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων να πέσουν στο πάτωμα όταν εξέφρασε την παραπάνω απορία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την αναγκαστική προσγείωση που χρειάστηκε να κάνει το αεροπλάνο της συζύγου του, με τον Ρόμνεϊ να εξηγεί στους Los Angeles Time πόσο ανησύχησε.

To πρόβλημα είναι ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος συνέχισε να μιλάει, δηλώνοντας: «Όταν πιάσει φωτιά ένα αεροπλάνο, δεν έχεις που να πας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγουν τα παράθυρα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι πάντως πολύ επικίνδυνο».

Ο δημοσιογράφος, προφανώς άλαλος από την χαρά του που ψάρεψε τέτοιο λαβράκι, άφησε απλά το κασετοφωνάκι να γράφει. Και πολύ καλά έκανε καθώς υπήρξε και συνέχεια: «Δεν μπορείς να βρεις οξυγόνο απέξω από το αεροσκάφος να μπει μέσα, γιατί, όπως σας είπα, τα παράθυρα δεν ανοίγουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ