Μπάρμπα: «Πιστεύεις ότι έχω την πολυτέλεια αυτή την εποχή να είμαι ερωτευμένη;» - iefimerida.gr

Μπάρμπα: «Πιστεύεις ότι έχω την πολυτέλεια αυτή την εποχή να είμαι ερωτευμένη;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο έρωτας την εποχή της κρίσης, η διεθνής καριέρα που δεν κυνήγησε και το κατά πόσο μπορούν τα ελληνικά σίριαλ να σταθούν στην Τουρκία είναι τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης που έδωσε στο fthis η Βάνα Μπάρμπα.

«Πιστεύεις ότι έχω την πολυτέλεια αυτή τη δύσκολη εποχή να είμαι ερωτευμένη; Αγωνίζομαι με τις δουλειές, να φύγει αυτή η θλίψη, να φύγει η ανασφάλεια... Αν είναι να έρθει ένας έρωτας, καλώς ας έρθει. Μακάρι να έρθει». Αυτό δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στο fthis, η οποιά και έχει πέσει με τα μούτρα στην ολοκλήρωση της αυτοβιογραφίας της με στόχο «Να το αφήσω προίκα στην κόρη μου. Αλλά και γιατί θέλω να πω στα νέα κορίτσια, τι να προσέχουν όταν ξεκινούν την καριέρα τους».

Όσον αφορά την διεθνή καριέρα που ποτέ δεν επιδίωξε, η Βάνα Μπάρμπα δηλωσε : «Ήμουν λίγο χαζή που δεν το κυνήγησα... Είμαι βαθιά, όμως, Έλληνίδα και ήθελα να γυρίσω στην πατρίδα και πίστευα ότι θα μου δοθούν ευκαιρίες.Έλεγα καλύτερα πρώτη στην Ελλάδα παρά στο εξωτερικό... Εδώ δέχτηκα πόλεμο. Έλεγαν πήρε Όσκαρ, γιατί έχει μπάρμπα στην Κορώνη και άλλα. Γενικά, οι Έλληνες είμαστε λίγο φθονερός λαός γι' αυτό έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε».

Τέλος, ενδιαφέρον είχε και η γνώμη της για την εταιριά που ξεκινάει στην Τουρκία με στόχο να κάνει ντοκιμαντέρ: «Είναι ένας αγώνας για να μπορέσουν οι έλληνες να πάνε και να εργαστούν εκεί. (...) "Μακάρι, να αγαπηθούν τα ελληνικά σίριαλ και στην Τουρκία"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ