H σύζυγος και η κόρη του Στρος-Καν στο πλευρό του στο δικαστήριο - iefimerida.gr

H σύζυγος και η κόρη του Στρος-Καν στο πλευρό του στο δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα και η κόρη του Ντομινίκ Στρος-Καν, βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο του Μανχάταν, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το τεράστιο σκάνδαλο που μονωπολεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες.

Η Αν Σινκλέρ, τρίτη γυναίκα του Στρος-Καν, μαζί με την 26χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο, Καμίλ, παρευρέθησαν στη χθεσινή δίκη υποστηρίζοντας τουλάχιστον χρηματικά τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ. Καθίσμένες στην πρώτη σειρά του δικαστηρίου πιασμένες απ' το χέρι περιμέναν υπομονετικά να ακούσουν τις αποφάσεις του δικαστή. Η Καμίλ εμφανίστηκε στο δικαστήριο με άγνωστο άνδρα, ο οποίος καθόταν δίπλα της και απ' ο,τι αναφέρεται είναι ο σύντροφός της.

Οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση, φάνηκαν όμως ανακουφισμένες όταν άκουσαν οτι ο DSK θα αποφυλακιστεί προσωρινά με εγγύηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το δικηγόρο του Στρος-Καν, η Σενκλέρ έχει ενοικιάσει ήδη ένα διαµέρισµα στο Μανχάταν όπου θα διαµένουν µαζί και το οποίο θα µπορούν να επισκέπτονται έως τέσσερις άνθρωποι ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ