O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκαλύπτει πώς είπε στη σύζυγό του ότι έχει εξώγαμο - iefimerida.gr

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκαλύπτει πώς είπε στη σύζυγό του ότι έχει εξώγαμο

 O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκαλύπτει πώς είπε στη σύζυγό του ότι έχει εξώγαμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν 25 χρόνια κοινού βίου μοιράστηκε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ με την Μαρία Σρίβερ, πριν πάρουν διαζύγιο - αστραπή, όταν μαθεύτηκε ότι ο σκληρός της μεγάλης οθόνης έχει εξώγαμο παιδί με την οικονόμο τους.

Όπως αποκαλύπτει μέσα από την αυτοβιογραφία του ο ίδιος ο 65χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ομολόγησε στην τότε σύζυγό του ότι το παιδί της οικονόμου τους, Μίλντρεντ Μπαένα, είναι δικό του, σε μια συνεδρία με το σύμβουλο γάμου τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο, η Μαρία υποπτευόταν για καιρό ότι το παιδί είναι δικό του, καθώς ο μικρός Τζόσεφ έμοιαζε πάρα πολύ με τον πατέρα του. Όταν λοιπόν τον ρώτησε μπροστά στον σύμβουλο αν ο μικρός είναι γιος του, εκείνος απάντησε ορθά κοφτά: «Ναι, είναι η αλήθεια. Το έχω πει και στον σύμβουλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ