Α- list διάσημες που δεν γλίτωσαν το κέρατο [εικόνες] - iefimerida.gr

Α- list διάσημες που δεν γλίτωσαν το κέρατο [εικόνες]

Α- list διάσημες που δεν γλύτωσαν το κέρατο [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μονογαμία δεν είναι εξασφαλισμένη, ακόμα κι αν είσαι πλούσια, διάσημη και πανέμορφη, όπως αποδεικνύει η περίπτωση γνωστών σταρ που δεν κατάφεραν να γλυτώσουν το κέρατο, αν και έκαναν ότι μπορούσαν.

Μπορεί να είναι από τις πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη, όμως οι άντρες που είχαν δίπλα τους, μάλλον δεν τις εκτίμησαν όσο τα υπόλοιπα αρσενικά του πλανήτη κι έτσι δεν γλύτωσαν τον τίτλο της απατημένης.

Τζένιφερ Άνιστον
Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν και ο Μπραντ Πιτ της «στόλισε» το κεφάλι, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι ο μουσικός Τζον Μάγιερ της τα φόρεσε με θαυμάστριες, καμαριέρες και γενικά όποια γυναίκα βρισκόταν στο δρόμο του.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ
Η ανώτερη Ελίζαμπεθ συγχώρεσε τον Χιου Γκραντ, παρά το φαρμάκι που την κέρασε όταν την απάτησε με ιερόδουλη ενώ οι παπαράτσι καραδοκούσαν.

Χάλι Μπέρι
Αν και ο επί 3 χρόνια σύντροφός της Έρικ Μπενετ ισχυρίστηκε ότι είναι σεξομανής όταν έγινε τσακωτός, δεν κατάφερε να πείσει τη Χάλι, που όταν έμαθε ότι από το κρεβάτι του είχε περάσει στρατός γυναικών ενώ ήταν μαζί της, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, χωρίς πολλά πολλά.

Σιένα Μίλερ
Κλασσική περίπτωση που δεν βάζει μυαλό, καθώς ο ίδιος άντρας, και συγκεκριμένα ο Τζουντ Λο, την κεράτωσε, γύρισε μετανιωμένος, κι αφού τον ξαναδέχτηκε, εκείνος της τα ξαναφόρεσε.

Εύα Λονγκόρια
Όλοι νόμιζαν ότι στο πλευρό του αστέρα του NBA, Τόνι Πάρκερ, είχε βρει το άλλο της μισό, μέχρι που εκείνος την κεράτωσε με τη γυναίκα πρώην συμπαίκτη του.

Ντενίς Ρίτσαρντς
Το 2002 αποφάσισε ότι ο Τσάρλι Σιν είναι ο άντρας της ζωής της, για να μάθει λίγα χρόνια αργότερα ότι είναι ο άντρας στη ζωή και δεκάδων άλλων γυναικών, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ιερόδουλες.

Ρις Γουίδερσπουν
Είχε έναν ευτυχισμένο γάμος με τον ηθοποιό Ράιαν Φελίπε που διήρκεσε 7 χρόνια, μέχρι που στη ζωή τους μπήκε η άγνωστη τότε στάρλετ Άμπι Κόρνις.

Ούμα Θέρμαν
Αυτή και ο Ίθαν Χοκ ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ο Ίθαν είχε παράλληλο δεσμό με 22χρονο μοντέλο από τον Καναδά και ο γάμος του έληξε άδοξα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ