Γιατί έκρυβε ο Τομ Χάνκς ότι είναι... τρίτος ξάδελφος του Αβραάμ Λίνκολν; - iefimerida.gr

Γιατί έκρυβε ο Τομ Χάνκς ότι είναι... τρίτος ξάδελφος του Αβραάμ Λίνκολν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Τομ Χάνκς να συμμετέχει ως αφηγητής σε ένα νέο ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο Killing Lincoln που ετοιμάζει το National Georgraphic σχετικά με τον θάνατο του Άβρααμ Λίνκολν έφερε στην επιφάνεια την απροσδόκητη αποκάλυψη της συγγένειας μεταξύ των δυο αντρών.

«Είμαι απόγονος του Άβρααμ Λίνκολν. Το όνομα της μητέρας του ήταν Νάνσι Χάνκς, οπότε οι προγονοί μου ήταν είτε ξαδέλφια, είτε συμπεθέροι, είτε φτωχοί συγγενείς. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, όταν στο σχολείο μας έβαζαν σχετικές εργασίες, δεν χρειάζεται να σας πω με ποιόν πρόεδρο διάλεγα εγώ να ασχοληθώ».

Αυτό δήλωσε ο Τομ Χάνκς, παραδεχόμενος για πρώτη φορά την συγγένειά του με τον πλέον εμβληματικό Αμερικάνο πρόεδρο. Κάτι που δεν είχε κάνει ως τώρα κυρίως από λόγους σεμνότητας.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος ηθοποιός είναι τρίτος ξάδελφος του Λίνκολν, με απόσταση 4 γενιών. Μάλιστα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος και γνώριζε την συγκεκριμένη πληροφορία, είχε στην αρχή σκεφτεί να βάλει τον Χάνκς να πρωταγωνιστήσει στην ομώνυμη ταινία. Αν και στο τέλος προτίμησε τον Ντάνιελ Ντει Λούις επειδή ήταν ψηλότερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ