Γιατί η Άννα Χατζησοφιά «τα πήρε» και είπε στο Γιάννη Μπέζο ότι το έχει παρακάνει - iefimerida.gr

Γιατί η Άννα Χατζησοφιά «τα πήρε» και είπε στο Γιάννη Μπέζο ότι το έχει παρακάνει

Γιατί η Άννα Χατζησοφιά «τα πήρε» και είπε στο Γιάννη Μπέζο ότι το έχει παρακάνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Μπέζου φαίνεται πως είναι η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Facebook απάντησε στα όσα είπε ο ηθοποιός.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό GLAM ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάσταση που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο του φαίνεται πολύ καλή, προσθέτοντας ότι «σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε. Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα».

Σε αυτή τη δήλωση λοιπόν, η Άννα Χατζησοφιά απάντησε: «Και φυσικά εσύ δεν ανήκεις στη σαβούρα. Έλα ρε Γιάννη το'χεις παρακάνει. Κόψε κάτι αγόρι μου. Συνάδελφοι σου λιποθυμούν από πείνα και πρόσφατα θρηνήσαμε και θύμα της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ