Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας - iefimerida.gr

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Τσιάρτας αποτελεί παρελθόν από το μεσημέρι της Δευτέρας από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, μετά από απόφαση του Θωμά Μαύρου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης συναντήθηκε με τον Τσιάρτα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και του ανακοίνωσε την απόφασή του να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Δική μου είναι η απόφαση να αποχωρήσει ο Τσιάρτας. Μίλησα μαζί του, τον ευχαρίστησα για ό,τι προσέφερε, διότι βοήθησε κι αυτός σε δύσκολη στιγμή. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Έτσι είναι η ζωή και κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται», τόνισε ο Θωμάς Μαύρος στο «aek365.gr», ενώ για το αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Τσιάρτα, ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή όχι. Εγώ θα κάνω ό,τι χρειαστεί και θα δούμε στο μέλλον. Να δούμε και τι θα γίνει με τους υποψήφιους επενδυτές, αν θα μπουν ή όχι στην ΑΕΚ και τι φιλοδοξίες έχουν. Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του Βασίλη», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από την ομάδα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Θωμάς Μαύρος Βασίλης Τσιάρτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ