Ρομπάι: Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε - Δεν έχει σταθεροποιηθεί το ευρώ - iefimerida.gr

Ρομπάι: Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε - Δεν έχει σταθεροποιηθεί το ευρώ

Ρομπάι: Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε - Δεν έχει σταθεροποιηθεί το ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανησυχία του για μια τάση χαλάρωσης στα οικονομικά μεταρρυθμιστικά της προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε ο Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε το ευρώ δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως και γι αυτό «η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αντέχει να χαλαρώσει τα οικονομικά μεταρρυθμιστικά της προγράμματα, παρά την πρόοδο που σημειώνεται και χτίζει ένα πλαίσιο προστασίας από ενδεχόμενα οικονομικά σοκ».

Προσθέτει μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα «Διακρίνω μια τάση χαλάρωσης της αίσθησης του επείγοντος όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες πολιτικές αλλά και τις μακροπρόθεσμες. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε από τη στιγμή που 25 εκατ. άνεργοι αναζητούν εργασία και δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως το ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ