Ο Γέροντας Παρίσιος αντικατέστησε τον Γέροντα Παστίτσιο στο Facebook - iefimerida.gr

Ο Γέροντας Παρίσιος αντικατέστησε τον Γέροντα Παστίτσιο στο Facebook

Ο Γέροντας Παρίσιος αντικατέστησε τον Γέροντα Παστίτσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλά καλά δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη σύλληψη του δημιουργού της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» και ήδη έκανε την εμφάνισή της το υποκατάστατό της που συνεχίζει το έργο της προηγούμενης ιστοσελίδας.

Ο «Γέροντας Παρίσιος» είναι ο τίτλος της καινούριας ιστοσελίδας που κυκλοφορεί στο facebook, ως αντίδραση της σύλληψης του 27χρονου που κατηγορείται ότι εξύβρισε τα θεία και όπως και η προηγούμενη ιστοσελίδα έχει ποικίλες φωτογραφίες με τα λεγόμενα του γέροντα σχολιασμένα πάλι με τον ίδιο ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτή τη φορά ωστόσο, το group έχει βασίσει την διακωμώδησή του στο Παρίσι και έχει ως σήμα τον Πύργο του Άιφελ και ένα cover σε στυλ film noir, σε αντίθεση με το προηγούμενο που έμοιαζε με διαφήμιση ιταλικού εστιατορίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ