Τρομοκρατημένος ο Κάνιε Γουεστ: Διέρρευσε sextape του με παντρεμένη - iefimerida.gr

Τρομοκρατημένος ο Κάνιε Γουεστ: Διέρρευσε sextape του με παντρεμένη

Τρομοκρατημένος ο Κάνιε Γουεστ: Διέρρευσε sextape του με παντρεμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βίντεο διάρκειας 20 λεπτών, στο οποίο ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουεστ εμφανίζεται να κάνει τρελίτσες με μια παντρεμένη γυναίκα, υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της γνωστή σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline, στο βίντεο ο 35χρονος Κάνιε κάνει σεξ με μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία μοιάζει μεν πολύ με τη νυν σύντροφό του, Κιμ Καρντάσιαν, αλλά στην αρχή της βιντεοσκόπησης δηλώνει μόνη της ότι είναι παντρεμένη.

«Με τον σύζυγό μου δεν κάνουμε έρωτα πια, για αυτό είμαι εδώ απόψε», ομολογεί, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, η γυναίκα.

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του, ο Γουεστ τρομοκρατήθηκε μόλις άκουσε την είδηση και δεν αντέδρασε καθόλου καλά στο ενδεχόμενο το βίντεο να πουληθεί σε ιστοσελίδες ανά τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ