H Κάμερον Ντίαζ γδύνεται και καβαλάει ταύρο για να κερδίσει Όσκαρ [βίντεο] - iefimerida.gr

H Κάμερον Ντίαζ γδύνεται και καβαλάει ταύρο για να κερδίσει Όσκαρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακή είναι η 40χρονη Κάμερον Ντίαζ στο τρέιλερ του Gambit, της νέας ταινίας των αδελφών Κοέν στην οποία πρωταγωνιστεί. Εκεί που φοράει καουμπόικο καπέλο, καβαλάει ένα ταύρο και γδύνεται προκειμένου να μας πείσει για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την καριέρα της.

Στην προσπάθειά του να ξεγελάσει το αφεντικό του, ο Κόλιν Φιρθ ψάχνει και βρίσκει την ιδανική συνεργό στο πρόσωπο -και το αψεγάδιαστο κορμί- της Κάμερον Ντιαζ. Την οποία εννοείται ότι στην πορεία καψουρεύεται.

Αυτό είναι πάνω κάτω το κεντρικό concept της πολυαναμενόμενης κωμωδίας των αδελφών Κοέν που δεν διστάζουν να εκμεταλευτούν το σεξαπίλ της σταρ τους, με τους παπαράτσι να έχουν ήδη κάψει τα φλας τους τραβώντας φωτό των γυμνασμένων ποδιών της Κάμερον κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που έλαβαν χώρα στο Xίθροου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ