H Γούπι Γκόλντμπεργκ την έπεσε on air στον Αλιάγα [βίντεο] - iefimerida.gr

H Γούπι Γκόλντμπεργκ την έπεσε on air στον Αλιάγα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και παρουσιάστρια Γούπι Γκόλντμπεργκ. Εκεί που αποκάλυψε την αδυναμιά της στους Έλληνες και πόσο νόστιμο τον θεωρεί.

«Πρόσεχε. Αυτή είναι η αδυναμία μου, οι Έλληνες. Απλά σου λέω πρόσεχε. Μόνο αυτό». Αυτό γύρισε και δήλωσε η Γούπι Γκόλντμπεργκ στον Νίκο Αλιάγα όταν εκείνος απάντησε στην ερώτησή της για το αν μιλάει ελληνικά λέγοντας «Φυσικά, αν θες μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση στα ελληνικά». Όλα αυτά στα πλαίσια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Αλιάγα στο Europe 1 στην οποία η 56χρονη Γούπι βρέθηκε καλεσμένη με στόχο να προωθήσει το μιούζικαλ της με τίτλο Sister Act.

Το χάιλαιτ του on air αυτό «φλέρτ» ήταν όταν, λίγο αργότερα, η Γούπι διέκοψε την συζήτηση γύρω από το μιούζικαλ για να πει στον Αλιάγα ότι «Παραείσαι νόστιμος, αλλά είσαι πολύ νέος για μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ