Σαββόπουλος:«Τώρα που και η κουτσή Μαρία εμφανίστηκε στην Επίδαυρο,πάω και εγώ» - iefimerida.gr

Σαββόπουλος:«Τώρα που και η κουτσή Μαρία εμφανίστηκε στην Επίδαυρο,πάω και εγώ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικός ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος στην συνέντευξη που έδωσε σε ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας. Εκεί που μίλησε για την κουτσή Μαρία, την Επίδαυρο και τον Τζίμη Πανούση.

«Θα φτιάξω μια Παράβαση και θα την ερμηνεύσω. Ο "Πλούτος" είναι το μόνο έργο του Αριστοφάνη που δεν έχει Παράβαση. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα δεχόταν από έναν άνθρωπο σαν και εμένα να κάνει μια Παράβαση στο πνεύμα του ποιητή. (...) Θα ζητήσω την Επίδαυρο, ελπίζω να μου τη δώσουν. Τώρα που και η κουτσή Μαρία εμφανίστηκε στην Επίδαυρο, νομίζω ότι μπορώ να πάω και εγώ».

Αυτό δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑgazino. Προσθέτοντας πως «Έχω μια σκέψη να καλέσω όσους απέμειναν από τους "Αχαρνής": τον Μπουλά, τον Ζιώγαλα, τον Λιούγκο, τον Κατσιμίχα, τη Μελίνα Τανάγρη και νεότερους ηθοποιούς φυσικά που θα ταίριαζαν σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Τώρα βέβαια όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν τελείως. Για τον ρόλο της Πενίας θα ήταν νομίζω πολύ καλός ο Τζιμάκος. Με τον οποιό θυμώνω που με σατιρίζει, αλλά είναι πολύ καλός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ