O τραγουδιστής των Green Day τρελάθηκε και βρίζει στη σκηνή [βίντεο] - iefimerida.gr

O τραγουδιστής των Green Day τρελάθηκε και βρίζει στη σκηνή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλινική αποτοξίνωσης μπήκε ο Μπίλι Τζο των Green Day δύο μέρες μετά το παρανοϊκό ξέσπασμα του κατά τη διάρκεια ενός live, όπου ξαφνικά διέκοψε το τραγούδι κι άρχισε να βρίζει τους διοργανωτές και... τον Τζαστιν Μπίμπερ!

Η ανακοίνωση για την εισαγωγή του τραγουδιστή σε κλινική έγινε μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ με τίτλο «UNO»

Όσο για το περιστατικό που τον οδήγησε να πάρει στα σοβαρά τις καταχρήσεις του, έγινε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του I-Heart festival.

Η συναυλία είχε τηλεοπτική κάλυψη και όταν ο Μπίλι Τζο είδε την πινακίδα που έλεγε ότι το συγκρότημα έχει ένα ακόμα λεπτό χρόνο, διέκοψε προσβεβλημένος το τραγούδι που έπαιζε και άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες.

Συγκεκριμένα είπε:
«Let me tell you something, I've been around since 198-fucking-8. And you're gonna give me one fucking minute? You've gotta be fucking kidding me! You're fucking kidding me. What the fuck! I'm not fucking Justin Bieber, you motherfuckers»

Το συγκρότημα πανικόβλητο προσπαθούσε μετά να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με αλλεπάλληλες δηλώσεις στις οποίες ξεκαθάριζε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κανάλι και ότι είχαν ενημερωθεί από πριν για τον τηλεοπτικό τους χρόνο, ενώ ζήτησαν συγνώμη από όσους προσέβαλλε ο τραγουδιστής.

Ακολουθεί το βίντεο με το ξέσπασμα του Μπίλι Τζο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ