Μεγαλώνει η λίστα του ΣΔΟΕ - Μπορεί να φτάσει και τους 50 πολιτικούς - iefimerida.gr

Μεγαλώνει η λίστα του ΣΔΟΕ - Μπορεί να φτάσει και τους 50 πολιτικούς

Μεγαλώνει η λίστα του ΣΔΟΕ - Μπορεί να φτάσει και τους 50 πολιτικούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέα στοιχεία φαίνεται πως «εμπλουτίζουν» την επίμαχη λίστα του ΣΔΟΕ που αφορά παράνομο πλουτισμό πολιτικών προσώπων, με υψηλόβαθμα στελέχη να κάνουν λόγο ακόμα και για 50 πολιτικούς να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ ανέφερε στο κανάλι πως αυτή τη στιγμή η λίστα περιλαμβάνει περισσότερα απο 33 ονόματα και μπορεί να φτάσουν και τα 50, καθώς κάθε μέρα φτάνουν στις διωκτικές αρχές νέα στοιχεία.

Η επίμαχη λίστα διαβιβάστηκε από το ΣΔΟΕ στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη οι οποίοι ενημέρωσαν τον αρμόδιο για το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή για την άφιξη τις λίστας.

Ο κ. Παντελής κάλεσε τους οικονομικούς εισαγγελείς σε σύσκεψη στον 'Αρειο Πάγο τη Δευτέρα προκειμένου να εξετάσουν ενδελεχώς τα ονόματα της λίστας, τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία συνδέονται ενώ θα ελεγχθεί αν για κάποιους από τους 33 πολιτικούς έχουν δρομολογηθεί ήδη ποινικές διαδικασίες.

Ήδη έχουν ανοίξει οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες για 28 από τα ελεγχόμενα πρόσωπα, σε 42 τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ εκτιμάται πως θα προστεθούν στην επίμαχη λίστα του ΣΔΟΕ ηχηρά ονόματα που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ