Το ελληνικό Τwitter αποχαιρέτησε τον Απόστολο Γκανά με το #TolisLovedMaria - iefimerida.gr

Το ελληνικό Τwitter αποχαιρέτησε τον Απόστολο Γκανά με το #TolisLovedMaria

Το ελληνικό Τwitter αποχαιρέτησε τον Απόστολο Γκανά με το #TolisLovedMaria
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στην κοινωνία του Twitter, o Aπόστολος Γκανάς γνωστός και με το όνομα «moloch82», άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Απόστολος Γκανάς, είχε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό από όλους όσοι τον ακολουθούσαν στο Twitter σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή, να τιμήσουν το κορίτσι που στεκόταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, τη Μαρία, με την οποία γνωρίζονταν και ήταν μαζι από τα χρόνια του σχολείου. Έτσι σήμερα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο πλημμύρισε από μηνύματα με το tag #TolisLovedMaria. το οποίο μάλιστα έγινε και παγκόσμιο trend!

Ανάμεσα στους φίλους του Απόστολου Γκανά είναι και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η οποία ανάρτησε στον λογαριασμό της ένα συγκινητικό μήνυμα, μιλώντας και για τους ανθρώπους που έχασε και εκείνη από τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ