Χρυσοχοΐδης: Δεν χρειαζόμαστε καινούργια κόμματα [βίντεο]

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ότι καλύτερο έχουμε στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για τη χώρα και το λαό μας δεν είναι καινούργια κόμματα , δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τονίζοντας ότι η δική του αγωνία είναι το ΠΑΣΟΚ να μπορέσει να στο επόμενο χρονικό διάστημα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε ότι «καταρχήν υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει πάρει 12% στις τελευταίες εκλογές, είναι σημαντικός κυβερνητικός εταίρος και πρέπει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή του το επόμενο χρονικό διάστημα και πως θα μπορέσει ένα κόμμα, το οποίο συνδέεται με την μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, να υπάρχει. Γιατί ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται.

Άρα λοιπόν η δική μου αγωνία είναι αυτή πρώτα. Από κει και πέρα στελέχη, πάρα πολλά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς, προβληματίζονται, προσανατολίζονται για καινούργια σχήματα... Η άποψη μου είναι η εξής και είναι καθαρή.

Με όλη την αγάπη που έχω και στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος είναι φίλος μου, ικανός πολιτικός, πρωταγωνίστησε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε στην πολιτική ζωή του τόπου. Η άποψή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για τη χώρα και το λαό μας δεν είναι καινούργια κόμματα».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επεσήμανε ακόμη ότι «το ζητούμενο είναι ότι χρειάζονται πολιτικοί που θα πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, με βάση τα νέα δεδομένα, ότι η Ελλάδα σώθηκε πλέον, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, ότι η Ελλάδα ανοίγει προοπτικές για το μέλλον, να μπορέσουμε να ανασχηματίσουμε το πολιτικό σκηνικό σε μία νέα βάση.

Και η νέα βάση είναι η νέα οικονομία, η νέα πολιτική, το νέο ήθος, η νέα λειτουργία της πολιτικής και οι νέοι άνθρωποι. Πάνω σε αυτό τον άξονα θα δουλέψουμε. Δεν έχουμε ανάγκη από νέα κόμματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ