Χρυσοχοΐδης: Δεν χρειαζόμαστε καινούργια κόμματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Δεν χρειαζόμαστε καινούργια κόμματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ότι καλύτερο έχουμε στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για τη χώρα και το λαό μας δεν είναι καινούργια κόμματα , δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τονίζοντας ότι η δική του αγωνία είναι το ΠΑΣΟΚ να μπορέσει να στο επόμενο χρονικό διάστημα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε ότι «καταρχήν υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει πάρει 12% στις τελευταίες εκλογές, είναι σημαντικός κυβερνητικός εταίρος και πρέπει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή του το επόμενο χρονικό διάστημα και πως θα μπορέσει ένα κόμμα, το οποίο συνδέεται με την μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, να υπάρχει. Γιατί ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται.

Άρα λοιπόν η δική μου αγωνία είναι αυτή πρώτα. Από κει και πέρα στελέχη, πάρα πολλά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς, προβληματίζονται, προσανατολίζονται για καινούργια σχήματα... Η άποψη μου είναι η εξής και είναι καθαρή.

Με όλη την αγάπη που έχω και στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος είναι φίλος μου, ικανός πολιτικός, πρωταγωνίστησε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε στην πολιτική ζωή του τόπου. Η άποψή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για τη χώρα και το λαό μας δεν είναι καινούργια κόμματα».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επεσήμανε ακόμη ότι «το ζητούμενο είναι ότι χρειάζονται πολιτικοί που θα πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, με βάση τα νέα δεδομένα, ότι η Ελλάδα σώθηκε πλέον, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, ότι η Ελλάδα ανοίγει προοπτικές για το μέλλον, να μπορέσουμε να ανασχηματίσουμε το πολιτικό σκηνικό σε μία νέα βάση.

Και η νέα βάση είναι η νέα οικονομία, η νέα πολιτική, το νέο ήθος, η νέα λειτουργία της πολιτικής και οι νέοι άνθρωποι. Πάνω σε αυτό τον άξονα θα δουλέψουμε. Δεν έχουμε ανάγκη από νέα κόμματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ