Εκατοντάδες άτομα διαδήλωσαν κατά των ρατσιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Εκατοντάδες άτομα διαδήλωσαν κατά των ρατσιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής

Εκατοντάδες άτομα διαδήλωσαν κατά των ρατσιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατοντάδες ήταν τα άτομα που συμμετείχαν στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει διαμαρτυρία κατά των επιθέσεων που έκαναν μέλη της Χρυσής Αυγής, στις 15 Σεπτεμβρίου, κατά μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά.

Η πορεία των διαδηλωτών πέρασε από την πλατεία Κοραή προς το Πασαλιμάνι, όπου και κατέληξαν στα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παρόμοια κίνηση πραγματοποιήθηκε και στις 18:00 στην Μεταμόρφωση, για την εισβολή σε κουρείο μετανάστη και τον τραυματισμό ενός Έλληνα πελάτη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ