Σε ουρανοξύστη 268 μέτρων σκαρφάλωσε ο Γάλλος Σπάιντερμαν - iefimerida.gr

Σε ουρανοξύστη 268 μέτρων σκαρφάλωσε ο Γάλλος Σπάιντερμαν

Σε ουρανοξύστη 268 μέτρων σκαρφάλωσε ο Γάλλος Σπάιντερμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος Αλέν Ρομπέρ, γνωστός και ως άνθρωπος αράχνη πρόσθεσε μια ακόμα δύσκολη αναρρίχηση στο ενεργητικό του, αφού σκαρφάλωσε σχεδόν μέχρι την κορυφή ενός κτιρίου στην κεντρική Κίνα.

Ο 50χρονος Ρομπέρ, χρειάστηκε δύο ώρες για να φτάσει τα 268 μέτρα του ουρανοξύστη, μέχρι το μεγάλο μπαλκόνι, στον πύργο Fortaleza της πόλης Ζενγκζού στην επαρχία Χενάν.

Ο Ρομπέρ έχει ήδη αναρριχηθεί σε περίπου 100 ουρανοξύστες και έχει γραφτεί στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Συνήθως δεν χρησιμοποιεί εργαλεία αλλά μόνο τα χέρια του, όμως σήμερα χρησιμοποίησε βεντούζες για να περάσει το σημείο του ουρανοξύστη που είναι μόνο γυαλί και ατσάλι, σύμφωνα με το κινεζικό δίκτυο Central Television.

Ο Αλέν Ρομπέρ έχει σκαρφαλώσει στον πύργο Τζιν Μάο της Σαγκάης το 2007 και τον περασμένο Μάρτιο κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του ύψους 828 μέτρων ουρανοξύστη Μπούρζ Χάλιφα στο Ντουμπάι, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ