Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τρία άτομα για το φονικό στην Κρήτη – Φόβοι για βεντέτα - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τρία άτομα για το φονικό στην Κρήτη – Φόβοι για βεντέτα

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τρία άτομα για το φονικό στην Κρήτη – Φόβοι για βεντέτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών της δολοφονίας 17χρονου στο Μονοφάτσι Ηρακλείου. Η αστυνομία αναζητά έναν 17χρονο, έναν 42χρονο και έναν 24χρονο που συμμετείχαν στο μακελειό.

Υπενθυμίζεται πως χθες ένας 17χρονος έπεσε νεκρός ύστερα από συμπλοκή επτά ατόμων, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν επίσης. Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροτασίου του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, όταν τα επτά άτομα ηλικίας 39, 23, 24, 44 ετών και τρεις 17χρονοι τσακώθηκαν για κτηματικές διαφορές.

Κουβέντα στην κουβέντα άναψαν τα αίματα και βγήκαν τα όπλα με αποτέλεσμα το θάνατο του 17χρονου. Σύμφωνα με το prismanews.gr οι εμπλεκόμενοι έχουν μαντριά στην περιοχή, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου χρησιμοποιήθηκε ένα πυροβόλο όπλο αγνώστου τύπου, ράβδοι των βοσκών αλλά και μαχαίρια.

Μάλιστα μία πισώπλατη μαχαιριά ήταν αυτή που σκότωσε τον 17χρονο, ενώ τώρα οι αρχές φοβούνται αντίποινα από την οικογένεια του θύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ