Ο Ρόμπιν Γκιμπ των Bee Gees σχεδίαζε να σκοτώσει τη γυναίκα του - iefimerida.gr

Ο Ρόμπιν Γκιμπ των Bee Gees σχεδίαζε να σκοτώσει τη γυναίκα του

Ο Ρόμπιν Γκιμπ των Bee Gees σχεδίαζε να σκοτώσει τη γυναίκα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συνθέτης και τραγουδιστής των Bee Gees, Ρόμπιν Γκιμπ, ο οποίος πέθανε την περασμένη άνοιξη, ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στους λάτρεις της ντίσκο, παρά την άσωτη ζωή που έκανε. Νέες πληροφορίες ωστόσο, έρχονται να αμαυρώσουν την εικόνα του, καθώς σύμφωνα με αυτές σχεδίαζε να δολοφονήσει τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FBI, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Γκιμπ ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του ήθελε την περιουσία του και τυφλωμένος από ζήλια, είχε ενημερώσει τους δικηγόρους της ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για να βγάλει τη βγάλει από τη μέση.

Παράλληλα, έμπαινε συχνά πυκνά σαν κλέφτης στο σπίτι της, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι προσπαθούσε να του αποσπάσει χρήματα. Τελικά, το 1982, το ζευγάρι πήρε ένα από τα πιο επεισοδιακά διαζύγια στην ιστορία της σόουμπιζ και ο Γκιμπ δεν πραγματοποίησε ποτέ τις απειλές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ