Ο Καμορανέζι πληρώνει αποζημίωση σε παίκτη που τραυμάτισε πριν 18 χρόνια - iefimerida.gr

Ο Καμορανέζι πληρώνει αποζημίωση σε παίκτη που τραυμάτισε πριν 18 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάουρο Καμορανέζι καλείται να πληρώσει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστή που είχε τραυματίσει σοβαρά πριν από 18 χρόνια σε αγώνα χαμηλότερων κατηγοριών στην Αργεντινή.

Η ποινή στον 36χρονο μέσο της Λανούς, που αγωνίστηκε με επιτυχία επί οκτώ χρόνια στην Γιουβέντους, επιβλήθηκε από το ανώτατο δικαστήριο του Μπουένος Άιρες, που τον έκρινε ένοχο για το άσχημο τάκλιν του πάνω στον Ρομπέρτο Πίτσο. Ο Καμορανέζι αγωνιζόταν τότε (1994) στην Αλντοσίβι, ενώ ο Πίτσο στην Αλβαράδο, η καριέρα του οποίου τελείωσε εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο.

«Αν και το περιστατικό δεν μπορεί να θεωρεί σκόπιμο, ήταν ιδιαίτερα σκληρό και αποτελεί παράβαση των αθλητικών κανονισμών», αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου. Δείτε το τάκλιν του Καμορανέζι μετά το 0:22 του βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ