Γιαπωνέζικες εφευρέσεις που θα ντρεπόσασταν να χρησιμοποιήσετε [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιαπωνέζικες εφευρέσεις που θα ντρεπόσασταν να χρησιμοποιήσετε [εικόνες]

Γιαπωνέζικες εφευρέσεις που θα ντρεπόσασταν να χρησιμοποιήσετε [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες Ιαπωνικές εφευρέσεις που μπορεί θεωρητικά να είναι πολύ χρήσιμες, αλλά στην πραγματικότητα δε θα τολμούσατε να τις χρησιμοποιούσατε ποτέ, αποδεικνύουν το πραγματικό μεγαλείο του συνδυασμού εφευρετικότητας και χιούμορ.

Γραβάτες-ομπρέλες, πατουσάκια παρκέ για γάτες, οδηγός για το κραγιόν, είναι μόλις μερικές από τις σουρεαλιστικές ιδέες που εφήυραν Ιάπωνες επιστήμονες για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και σίγουρα πολύ πιο αστεία.

Ολόσωμη ομπρέλα
Για όσους δε θέλουν να βραχούν... Καθόλου όμως!

Οδηγός κραγιόν
Για να είστε σίγουρες που βάζετε κραγιόν και να μην βγαίνετε έξω βαμμένες σαν τον Τζόκερ!

Σουτιέν - φορτιστής
Παίρνει το φως του ήλιου και το μετατρέπει σε ενέργεια για να φορτίσετε το κινητό ή το iPod σας καθοδόν. ΈΙναι μία χρήσιμη και πρακτική ιδέα, αν δε ντρέπεστε να βγαίνετε με το σουτιέν στο δρόμο.

Βούτυρο σε stick
Για όσους βαρέθηκαν να τρυπάνε τις φέτες του τόστ προσπαθώντας επί ματαίω να τις αλείψουν με βούτυρο.

Ρολό επί κεφαλής!
Τρέχει η μύτη σας στο δρόμο; Ξεχνάτε συνεχώς τα χαρτομάντηλά σας; Κανένα πρόβλημα! Αν δε ντρέπεστε να βγείτε με αυτό το κατασκεύασμα στο κεφάλι δε θα ξεμείνετε από χαρτί ποτέ.

Μαξιλάρι - Αγκαλίτσας
Πρόσφατα χωρισμένη; Σας καταθλίβει το μοναχικό κρεβάτι το βράδυ και ζητάτε μία ζεστή αγκαλιά; Το μαξιλάρι - αγκαλίτσας φτιάχτηκε για σας. Αντικαθιστά το φευγάτο έταιρον ήμισυ και σας κρατάει συντροφιά τις νύχτες.

Μetro-snoozer
Αν τρώτε τα νιάτα σας κάθε μέρα στο μετρό από τη δουλειά στο σπίτι και τούμπαλιν, αυτή είναι η εφεύρεση που χρειάζεστε! Πρακτικό κράνος με βεντουζίτσα, το κολλάτε στο τζάμι του μετρό και σας κρατάει το κεφάλι σταθερό όσο κοιμάστε. Τώρα αν θα γελάει όλο το βαγόνι μαζί σας είναι άλλο θέμα.

Πατουσάκια για παρκέ
Τέλος στα λασπωμένα τριχωτά πατουσάκια που γεμίζουν το σπίτι σημάδια. Με τα ειδικά παντοφλάκια η γάτα σας θα κάνει παρκέ περπατώντας, ενω είναι αρκετά ελαφριά για να μην υποφέρει το ζωντανό. Πρακτική εφεύρεση που εγείρει ωστόσο απορίες κατά πόσο προάγει το φιλοζωικό αίσθημα.

Γραβάτα - Ομπρέλα
Βρέχει και την χρειάζεστε, αλλά που να τη βάλετε όταν βρίσκεστε σε κλειστό χώρο και δε θέλετε να την κουβαλάτε; Τη λύση δίνουν οι Ιάπωνες για μία ακόμη φορά με την επαναστατική «φορετή» ομπρέλα. Απ' έξω μοιάζει με γραβάτα αλλά απο μέσα κρύβει την αδιάβροχη ομπρέλα σας. Κομψό και διακριτικο. Αναρωτιόμαστε ωστόσο κατά πόσο θα βάλει κανείς την βρεγμένη ομρπέλα μέσα στο σακάκι του ξανα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ