Ο Τομ Κρουζ έχει παρατήσει την κόρη του – Τι σχέση έχει η Σαϊεντολογία - iefimerida.gr

Ο Τομ Κρουζ έχει παρατήσει την κόρη του – Τι σχέση έχει η Σαϊεντολογία

Ο Τομ Κρουζ έχει παρατήσει την κόρη του – Τί σχέση έχει η Σαϊεντολογία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός έκανε ότι μπορούσε για να πάρει την κηδεμονία της κόρης τους. Λίγο καιρό μετά ωστόσο, έχει εξαφανιστεί τελείως από τη ζωή της μικρής Σούρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, ο 50χρονος Τομ Κρουζ δεν έχει δει την κόρη του εδώ και 49 ημέρες, και η επικοινωνία τους περιορίζεται μόνο σε σύντομα και τυπικά τηλεφωνήματα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, μετά το χωρισμό του θέλει να αποκλείσει τη μικρή από τη ζωή του, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν τη συνόδευσε στην πρώτη της μέρα στο σχολείο, όχι γιατί δούλευε, αλλά γιατί διασκέδαζε στο Λονδίνο με άγνωστη γυναικεία συντροφιά.

Αιτία, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, είναι η εκκλησία της Σαϊεντολογίας που θέλει η μικρή να μην βρίσκεται στη ζωή του ηθοποιού και τον ωθεί να περνά περισσότερο χρόνο με τα δύο υιοθετημένα του παιδιά που έχουν μεγαλώσει σύμφωνα με τις αρχές της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ