ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση της εξαπάτησης του λαού οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση της εξαπάτησης του λαού οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών

ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση της εξαπάτησης του λαού οι συναντήσεις των τριών αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζει τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών «κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού», ενώ κάνουν λόγο για «δήθεν λεονταρισμούς απέναντι στην Τρόικα», που «έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση».

Οπως τονίζουν από το ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει ουσιαστική διαφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, παρά μόνο η κοινή τους δέσμευση για συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, καθώς και η αδυναμία τους να υπερασπιστούν μπροστά στο λαό το νέο πρόγραμμα κοινωνικής καταστροφής και οικονομικής ισοπέδωσης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «κοινό σχέδιο κυβέρνησης-Τρόικα για ιδιωτικοποιήσεις, διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, ληστρική φορολογία των εργαζομένων, απολύσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Καταλήγοντας προειδοποιεί ότι αυτή η πολιτική «έχει απέναντί της την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, θα ανατραπεί από τους ενωτικούς αγώνες των εργαζομένων και θα αντικατασταθεί από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, προστασία της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, αναδιανομή του πλούτου και ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ