Τέλος η απεργία στο ΤΕΙ Αθηνών - Συνεχίζεται κανονικά η εξεταστική από την Παρασκευή - iefimerida.gr

Τέλος η απεργία στο ΤΕΙ Αθηνών - Συνεχίζεται κανονικά η εξεταστική από την Παρασκευή

Τέλος η απεργία στο ΤΕΙ Αθηνών - Συνεχίζεται κανονικά η εξεταστική από την Παρασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά συνεχίζονται από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας, το οποίο είχε κλείσει για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότησή του.

Οι εξετάσεις θα συνεχισθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τα μαθήματα που δεν έχουν γίνει κατά την περίοδο που έκλεισε το ίδρυμα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 24/9 έως και την Τρίτη 2/10. Αλλη παράταση της εξεταστικής περιόδου, όμως, δεν θα υπάρξει.

Επίσης, οι εγγραφές των νεοεισερχομένων θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 28/9, ενώ οι ανανεώσεις εγγραφών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24/9 μέχρι και την Κυριακή 7/10.

Τονίζεται ότι μετά τις 7/10 δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση της προθεσμίας ανανεώσεων εγγραφών. Ανανέωση εγγραφής θα πρέπει να κάνουν όλοι οι σπουδαστές ακόμη και όσοι οφείλουν μόνον πρακτική άσκηση ή πτυχιακή εργασία.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ