Σοκ - Ανακάλυψε ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε ήταν ο... πατέρας της - iefimerida.gr

Σοκ - Ανακάλυψε ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε ήταν ο... πατέρας της

Σοκ - Ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη με τον ίδιο της τον... πατέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει η ιστορία της 60χρονης αμερικανίδας Βαλερί Σπρούιλ η οποία έμαθε ότι ο άνδρας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ήταν ο βιολογικός της πατέρας!

Σύμφωνα με τη Huffington Post, η 60χρονη από το Οχάιο από την ηλικία των τριών μηνών μεγάλωσε με τους παππούδες της. Συγκεκριμένα πέρασε όλη της τη ζωή πιστεύοντας ότι ο παππούς της ήταν ο πατέρας της, ενώ δεν γνώριζε ούτε ποια ήταν η βιολογική της μητέρα, καθώς την είχε γνωρίσει μεν, της είχε συστηθεί ως οικογενειακή φίλη δε.

Η μητέρα της ήταν μια «πεταλουδίτσα της νύχτας» η οποία καταδικάστηκε το 1980 για σεξουαλικά εγκλήματα. Σε ηλικία 15 ετών γνώρισε των Πέρσι Σπρούιλ με τον οποίο σύναψε ερωτικό δεσμό και απέκτησαν μια κόρη, την... Βαλερί.

Χρόνια αργότερα, η Βαλερί γνώρισε τον Πέρσι τον οποίο ερωτεύτηκε, αγάπησε, παντρεύτηκε και έζησε μαζί του όλη της τη ζωή, αγνοώντας, φυσικά, ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Και μπορεί κατά τη διάρκεια του γάμου της η 60χρονη σήμερα Σπρούιλ να άκουγε τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Πέρσι ήταν ο βιολογικός της πατέρας, όμως, αυτό, μπόρεσε να το επιβεβαιώσει μόνο μετά το θάνατό του.

Ο Πέρσι πέθανε τον Απρίλιο του 1998 σε ηλικία 60 ετών. Εξι χρόνια αργότερα, το 2004, ένας θείος της Βαλερί Σπρούιλ της αποκάλυψη ότι οι φήμες... ίσχυαν, ενώ το τεστ DNA που ακολούθησε επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ