Η Θεοδώρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κατακτάει την Πόλη των Αγγέλων - iefimerida.gr

Η Θεοδώρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κατακτάει την Πόλη των Αγγέλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του τέως, Θεοδώρα, επισκέφθηκε το Λος Άντζελες πριν από πολλά χρόνια, όταν θέλησε να δει από κοντά πώς ζούσε τότε ο αδελφός της, Παύλος. Έμεινε εκεί για λίγο καιρό και αυτό που έχει να θυμάται είναι πως μέσα σε δύο εβδομάδες έκανε ό,τι δεν είχε κάνει έξι μήνες στο Λονδίνο. Έκτοτε, δύσκολα ανταλλάσσει την Πόλη των Αγγέλων με κάποιο άλλο μόνιμο τόπο διαμονής.

Η Θεοδώρα είναι ηθοποιός και μιλά με ενθουσιασμό για τη νέα της ταινία, με τίτλο «Crimson Tear», στο περιοδικό «Hello»:

«Είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στις ζωές πέντε τελειόφοιτων φοιτητών. Μια από τις κοπέλες έχει επαναλαμβανόμενες παραισθήσεις, σε σημείο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το όνειρο. Έτσι, όταν ο φίλος της δολοφονείται, δεν μπορεί να καταλάβει εάν το έχει κάνει αυτή ή όχι. Όλο αυτό οδηγεί σε μια τρέλα, γιατί νιώθει ανίκανη να κατανοήσει τι είναι αληθινό και τι βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν πρόκειται για κάποια “γλυκανάλατη” ταινία. Είναι περισσότερο “σκοτεινή”».

Παρά το ότι ήδη δουλεύει ως ηθοποιός, δεν σταματά να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της.

«Τρεις φορές την εβδομάδα κάνω μάθημα υποκριτικής. Τις ελεύθερες ώρες μου, βλέπω θέατρο ή κάνω πρόβες. Εκτός από αυτά βέβαια, πηγαίνω συνέχεια σε κάστινγκ, οντισιόν, και προσπαθώ γενικότερα να ενημερώνομαι σχετικά. Ωστόσο, λατρεύω την πεζοπορία και οι δρόμοι του Λος Άντζελες προσφέρονται για αυτό. Περπατάω συνέχεια! Τέλος, αγαπάω και τη μουσική. Μαζί με τους φίλους μου, πηγαίνουμε σε συναυλίες και σε μουσικά φεστιβάλ».

Τι συμβουλή τής έδωσαν οι δικοί της; «Ακόμη και σε αυτό υπήρξα τυχερή, καθώς οι γονείς μου με υποστήριζαν 100%. Μου λένε συχνά: ''Το μόνο που θέλουμε είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αν είσαι εσύ καλά, θα είμαστε κι εμείς''. Ειδικά ο πατέρας μου, ξέρω πως είναι πολύ περήφανος για μένα».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ