Ο μαθητής του Παΐσιου σε «μνημονιακό» βουλευτή: «Νίκο, σου είπα να μην ψηφίσεις τα μέτρα» - iefimerida.gr

Ο μαθητής του Παΐσιου σε «μνημονιακό» βουλευτή: «Νίκο, σου είπα να μην ψηφίσεις τα μέτρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευχή του αγιορείτη γέροντα Ευθύμιου, μαθητή του Παΐσιου ζήτησε «μνημονιακός» βουλευτής κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Αγιο Ορος. Καθημερινά ο γέροντας δέχεται δεκάδες προσκηνυτές που βρίσκονται υπομονετικά έξω από το κελί, στην Καψάλα, και περιμένουν να τους μιλήσει.

Σύμφωνα με το agioritikovima.gr ανάμεσα στους προσκυνητές και δυο πρώην βουλευτές που είχαν ψηφίσει τα μέτρα. Ο γέροντας μόλις είδε τον έναν από τους δύο, τον... μάλωσε επειδή ψήφισε το Μνημόνιο. «Νίκο, σου είπα να μην το κάνεις αυτό».

Και συνέχισε «να ξέρετε κάτι παιδιά μου, η οικονομική αυτή κρίση θα κάνει καλό στην Έλλάδα, θα το δείτε σε λίγο καιρό, μία μπόρα είναι και θα περάσει, είναι μία ευκαιρία να ενισχύσουμε την πίστη στον τριαδικό Θεό μας».

Ο γέροντας απευθύνθηκε και στο δημοσιογράφο που ήταν μαζί με τους βουλευτές λέγοντας του «να προσέχεις τι γράφεις». Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έγραψε κάτι που δεν έπρεπε και ο γέροντας απάντησε χαμογελαστά «μίλησα γενικότερα να προσέχεις διότι οι παγίδες στη δημοσιογραφία είναι πολλές...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ