Νάκος σε ΣΔΟΕ: Δώστε στη Βουλή τα ονόματα των 32 πολιτικών που έχουν πλουτίσει παράνομα - iefimerida.gr

Νάκος σε ΣΔΟΕ: Δώστε στη Βουλή τα ονόματα των 32 πολιτικών που έχουν πλουτίσει παράνομα

Νάκος σε ΣΔΟΕ: Δώστε μου τα ονόματα των 32 πολιτικών που έχουν πλουτισμό παράνομ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής για τον Έλεγχο των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών, Θανάσης Νάκος, ανέλαβε πρωτοβουλία με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και το σημερινό έγγραφο του υπουργού Οικονομικών και με επιστολή του προς τον προϊστάμενο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και ζητά να γνωστοποιηθούν άμεσα στην Επιτροπή τα στοιχεία των νυν και πρώην βουλευτών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για «περίεργο πλουτισμό».

Επιπλέον, ο κ. Νάκος έκανε γνωστό ότι έχει ήδη συγκαλέσει την Επιτροπή της οποίας προΐσταται, προκειμένου να συνεδριάσει με την τακτική της σύνθεση την ερχόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τη συνεδρίαση είναι και αυτό της παραπάνω «λίστας» του ΣΔΟΕ, όπως ετέθη και με την επιστολή που απέστειλε στον κ. Νάκο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μέλος της Επιτροπής κ. Δημήτριος Παπαδημούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ