Μπουμσόνγκ: «Αισθάνομαι καλά στον Παναθηναϊκό» - iefimerida.gr

Μπουμσόνγκ: «Αισθάνομαι καλά στον Παναθηναϊκό»

Μπουμσόνγκ: «Αισθάνομαι καλά στον Παναθηναϊκό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δήλωσε πως περνά καλά στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως το καλοκαίρι θέλησε να επιστρέψει στη Γαλλία, όμως συνάντησε πολλές κλειστές πόρτες.

«Ήθελα να επιστρέψω στην Γαλλία. Είναι η πατρίδα του ότι και να συμβεί. Θα επιστρέψω όμως για να κλείσω την καριέρα μου. Βρήκα βέβαια πολλές κλειστές πόρτες. Στην Γαλλία όταν φτάσεις τα 30 τότε τα πράγματα γίνονται περίπλοκα», τόνισε αρχικώς ο 33χρονος αμυντικός μιλώντας στην «Equipe» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό:

«Είναι αλήθεια πως υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όμως παρά την κρίση, ο Παναθηναϊκός ήθελε να με κρατήσει. Αποφάσισα να συνεχίσω την περιπέτεια στον Παναθηναϊκό που αποτελεί εγγύηση το όνομά του. Μειώθηκε το συμβόλαιο μου και ανανέωσα για έναν επιπλέον χρόνο. Εδώ όμως αισθάνομαι καλά κι εγώ και η οικογένειά μου», είπε ο Γάλλος άσος, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή των «πράσινων» στο Europa League:

«Την περασμένη σεζόν δεν αγωνιστήκαμε στο Europa League. Ωστόσο, φέτος θα συμμετέχουμε στη διοργάνωση, η οποία έχει γίνει πολύ δυνατή. Για μία νέα ομάδα, όπως η δική μας, θα βοηθήσει στους τομείς της εμπειρίας και της ωριμότητας. Είναι ένα μικρό Champions League. Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να πιστέψουμε στις όποιες ελπίδες έχουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα στον όμιλο, αλλά αν τα πάμε καλά στα πρώτα παιχνίδια, τότε όλα είναι πιθανά».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ