Εκπληκτικό το νέο τρέιλερ του «Χόμπιτ» [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτικό το νέο τρέιλερ του «Χόμπιτ» [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια της Εβδομάδας Τόλκιν, (φόρος τιμής στο J.R.R. Tolkien, τον θρυλικό συγγραφέα που γέννησε τα αγαπημένα μας μυθιστορήματα φαντασίας στη Μέση Γη), η Warner Bros παρουσίασε το πιο πρόσφατο τρέιλερ για την νέα ταινία The Hobbit: An Unexpected Journey.

Η μεγάλη περιπέτεια του Μπίλμπο Μπάγκινς ξεκινάει όταν μαζί με τον Γκάνταλφ τον Γκρίζο και μία ομάδα από 13 νάνους με επικεφαλής τον Θόριν Όκενσιλντ ξεκινάνε για το Lonely Mountain. Στο δρόμο τους, η ομάδα θα αντιμετωπίσει τα πάντα, από κακά γκόμπλινς μέχρι γιγάντιες αράχνες και ξωτικά του δάσους, στην προσπάθειά τους να βρουν τον τεράστιο θησαυρό που φρουρείται από τον δράκο Σμάουγκ.

Στην αρχή της ιστορίας μας, ο Μπίλμπο, που τον ενσαρκώνει ο Μάρτιν Φρίμαν, ζει ευτυχισμένος με τα άλλα Χόμπιτ στο Σάιρ. Όταν όμως ο Γκάνταλφ (που τον ενσαρκώνει και πάλι ο Ίαν ΜακΚέλεν) εμφανίζεται με συνοδεία τους νάνους, το νεαρό χόμπιτ καταλήγει να υπηρετεί την ομάδα ως «κλέφτης» κι έτσι ξεκινάει το απροσδόκητο ταξίδι του.

Ο Γκάνταλφ συμβουλεύεται την Γκαλάντριελ (προς τέρψιν τον θεατών παίζει η Κέιτ Μπλάνσετ για μία ακόμη φορά) την συγκυβερνήτρια της Λοθλόριεν. Ο χαρακτήρας δεν εμφανίζεται στο βιβλίο, ωστόσο ο Τζάκσον τον επανέφερε προκειμένου να υπάρχει συνοχή με το Χόμπιτ και τις τριλογίες του Άρχοντα.

Η Γκαλάντριελ αμφισβητεί την απόφαση του Γκάνταλφ να πάρει μαζί του τον Μπίλμπο, και εκείνος της απαντάει «Γιατί τον Μπίλμπο Μπάγκινς; Ίσως είναι επειδή φοβάμαι και μου δίνει κουράγιο.» Αργότερα στο τρέιλερ, ο Μπίλμπο και η συντροφιά του ενώνονται με τον βασιλιά των ξωτικών Έλροντ που τον υποδύεται και πάλι ο Χιούγκο Γουίβινγκ

Το Γκόλουμ επίσης ενσαρκώνεται για άλλη μια φορά από τον Άντι Σέρκις, και το τρέιλερ μας δίνει την πρώτη γεύση από τον φημισμένο γρίφο που θα δώσει την ευκαιρία στον Μπίλμπο να πάρει το δαχτυλίδι.

Κυνήγι θησαυρού, τέρατα, επικίνδυνες σπηλιές, βουνά που καταρρέουν και ένα ταξίδι στη μαγευτική φαντασία του Τόλκιν είναι λίγοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτή την ταινία.

Μερικοί λόγοι ακόμα στο τρέιλερ και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ