Ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο για το Ισλάμ ήταν ομοσπονδιακός πληροφοριοδότης! - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο για το Ισλάμ ήταν ομοσπονδιακός πληροφοριοδότης!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία έφερε στο φως ο ιστότοπος The Smoking gun, ο Νακούλα Μπασελί Νακούλα, ο γνωστός και ως Σαμ Μπακίλε στον οποίο πιστώνεται η παραγωγή του υβριστικού αντι-Ισλαμικού βίντεο, έχει υπάρξει συνεργάτης των ομοσπονδιακών αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιστότοπος δημοσίευσε ένα μέρος από τα πρακτικά μίας υπόθεσης τραπεζικής απάτης, για την οποία ο Νακούλα συνεργάστηε την περίοδο 2009-2010.

Άλλες αναφορές συνδέουν τον Νακούλα με μία υπόθεση μεθαμφεταμίνων που είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη του το 1997 σε μονοετή φυλάκιση και τριετή επιτήρηση, η παραβίαση της οποίας τον έστειλε για ένα ακόμη χρόνο στη φυλακή.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστή η φυγάδευση της οικογενείας του από την Καλιφόρνια προς άγνωστο μέρος, όπου θα διαμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ