Πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Μάριμπορ στο Europa League - iefimerida.gr

Πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Μάριμπορ στο Europa League

Πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Μάριμπορ στο Europa League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και στη Σλοβενία με αντίπαλο την Μάριμπορ (22:05, ΑΝΤ1) θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 10ο όμιλο του Europa League.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει τους «πράσινους» με 4-4-3, ενώ για την βασική ενδεκάδα υπάρχουν δύο ερωτηματικά, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τον Ζέκα ή τον Μαρίνο δίπλα από τον Κατσουράνη στην μεσαία γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Φορναρόλι, Χριστοδουλόπουλου.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Βύντρα, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος. Ο Βιτόλο θα είναι ο αμυντικός χαφ, με τον Κατσουράνη σε ρόλο εσωτερικού μέσου και τους Κουίνσι, Σισοκό στις δύο πλευρές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ