Οσκαρικός σκηνοθέτης δεν άντεξε και χούφτωσε το στήθος της Σάλμα Χάγεκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρικός σκηνοθέτης δεν άντεξε και χούφτωσε το στήθος της Σάλμα Χάγεκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένη -αν και δεν το έδειξε μπροστά στις κάμερες- φέρεται να είναι η Σάλμα Χάγεκ με τον Όλιβερ Στοόυν που δεν μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα του από το διάσημο στήθος της, στα πλαίσια κοινής συνέντευξης που έδωσαν για την πρεμιέρα του The Savages.

H εγκράτεια και ο Όλιβερ Στόουν είναι δυο πράγματα που ποτέ δεν έχουν συναντηθεί σε αυτη την ζωή, με τον Οσκαρικό σκηνοθέτη να μην έχει κρύψει ποτέ την εφεσή του στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τις ωραίες γυναίκες. Και η αλήθεια είναι ότι η Σάλμα Χάγεκ στα 46 της μοιάζει πιο φρέσκια από πολλές 20άρες.

Οσκαρικός σκηνοθέτης δεν άντεξε και χούφτωσε το στήθος της Σάλμα Χάγεκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αλλά όλη αυτή η οικειότητα που βγήκε μεταξύ των τριών τους (σ.σ. του Όλιβερ, της Σάλμα και του στήθους της Σάλμα) μπροστά στις κάμερες των φωτογράφων είναι δεδομένο ότι ενδεχομένως να δημιουργήσει τριβές στον γάμο της Χάγεκ με τον επιχειρηματία Φρανσουά Χέρνι Πινοτ.

Οσκαρικός σκηνοθέτης δεν άντεξε και χούφτωσε το στήθος της Σάλμα Χάγεκ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το μόνο δεδομένο είναι ότι η Σάλμα είναι πιο σέξι -και επικίνδυνη από ποτέ- στο The Savages. Κάτι που αποδυκνύει ότι, αν είσαι ηθοποιός, είναι πάντα καλό πράγμα να είναι ερωτευμένος μαζί σου ο σκηνοθέτης.

Μαζί τους οι Τζον Τράβολτα (με βαμμένο σε δυο τόνους μαλλί, που σχολιάστηκε) και Μπενίσιο Ντελ Τόρο.

Οσκαρικός σκηνοθέτης δεν άντεξε και χούφτωσε το στήθος της Σάλμα Χάγεκ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ