Μιχελάκης: Ο Παπανδρέου συκοφαντούσε τη χώρα ως διεφθαρμένη και αναξιόπιστη - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ο Παπανδρέου συκοφαντούσε τη χώρα ως διεφθαρμένη και αναξιόπιστη

Μιχελάκης: Ο Παπανδρέου συκοφαντούσε τη χώρα σαν διεφθαρμένη και αναξιόπιστη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου έδωσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να «μιλά για διατεταγμένη υπηρεσία εκείνος, που συκοφαντούσε τη χώρα σαν διεφθαρμένη και αναξιόπιστη».

«Αντιπαρέρχομαι τις ύβρεις του κ. Παπανδρέου. Επιμένω, όμως, ότι η Βουλή δεν είναι ούτε κλαμπ, ούτε επισκεπτήριο, που μπορεί να θυμάται και να ξεχνά ο καθένας όποτε θέλει», τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μιχελάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει ωστόσο, ότι «δεν μπορεί να μιλά για διατεταγμένη υπηρεσία εκείνος, που συκοφαντούσε τη χώρα σαν "διεφθαρμένη και αναξιόπιστη" και με υπόγειες επαφές την έβαλε στην μέγγενη της Τρόικα».

«Τα υπόλοιπα ο κ. Παπανδρέου ας μην κάνει τον κόπο να τα απευθύνει σε μένα. Ας τα κρατήσει για τη απολογία του στην Εξεταστική, που θα πρέπει να γίνει για να διερευνήσει το πώς μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο», καταλήγει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άνδρες ξεκίνησε όταν ο κ. Μιχελάκης το βράδυ της Τρίτης με αφορμή τη συνεργασία του πρώην πρωθυπουργού με το Harvard, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα.

Την Τετάρτη, στη συνέχεια, το γραφείο του κ. Παπανδρέου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ