Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό διαδικτυακών εφαρμογών - iefimerida.gr

Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό διαδικτυακών εφαρμογών

Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό διαδικτυακών εφαρμογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19 καλύτερες διαδικτυακές εφαρμογές του Διεθνούς διαγωνισμού «Information is Beautiful» και στην κατηγορία του interactive visualisation επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή η ελληνική συμμετοχή του igraphics.gr, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αφού ο διαγωνισμός περιλαμβάνει εφαρμογές από μεγάλους διεθνείς οργανισμούς όπως η εφημερίδα-πόρταλ Guardian και το ινστιτούτο MaxPlanck.

Ωστόσο, η διαδικτυακή εφαρμογή ζωντανής αναμετάδοσης των πρόσφατων κοινοβουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα του Igraphics διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 συμμετοχές από όλον τον κόσμο.

Εκτός από τα αποτελέσματα των βραβείων, που θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή στο Λονδίνο στις 27 Σεπτεμβρίου, στη φετινή διοργάνωση δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να ψηφίσει τις δικές του επιλογές σε 6 διαφορετικές κατηγορίες.

Δείτε την ελληνική συμμετοχή ανάμεσα στις 19 φιναλίστ της κατηγορίας «interactive visualization».

Η δυνατότητα ανοιχτής ψηφοφορίας για το κοινό λήγει στις 24 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε στο 210 33 16 333, info@igraphics.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ