Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες]

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπολογιστής, Playstation, Xbox, wii και λοιπές κονσόλες έχουν κατακλύσει την καθημερινότητα μας δημιουργώντας ένα απίστευτο κομφούζιο στους παίκτες που δε ξέρουν ποιο παιχνίδι είναι κατάλληλο γι' αυτούς και αξίζει να ασχοληθούν. Τη λύση δίνει η λίστα που ακολουθεί με τα videogames που ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα του 2012, καθώς και τις κονσόλες για τις οποίες κυκλοφορούν.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

1. Mass Effect 3 (Xbox 360, PS3, PC)
Το τελευταίο κεφάλαιο της διαστημικής όπερας της Bio-ware είχε λάβει κακές κριτικές για το ασαφές τέλος του, ώστε ο Καναδός δημιουργός του να ετοιμάσει μία νέα εκδοχή με πιο ξεκάθαρο τέλος. Βρισκόμαστε εν μέσω ενός διαγαλαξιακού πολέμου,το σύμπαν γύρω καταστρέφεται και εμείς έχουμε στη διάθεση μας έναν παίκτη, αρκετές πίστες και εντυπωσιακά γραφικά και ένα στόρι ικανό να βάλει το παιχνίδι στα top

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

2. Journey (PS3)
H thatgamecompany έρχεται με ένα φαινομενικά απλό και χαλαρωτικό παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερη δράση, αλλά ότι πρέπει για τους λάτρεις των ταξιδιών. Οι παίκτες ταξιδεύουν μέσα σε ερήμους, χιόνια και παραλίες ακολουθώντας το φως που τους οδηγεί.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

3. The Darkness II (Xbox 360, PS3, PC)
Η συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού του 2007, The Darkness II αποφεύγει τον ελαφρώς πιο ανοιχτό χαρακτήρα του πρώτου παιχνιδιού και βασίζεται στην αφήγηση, πλαισιώνοντας ένα βάναυσο μεν, εκπληκτικό δε, first-person-shooter παιχνίδι.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 3


4. I am Alive (Xbox 360, PS3, PC)
Τα σενάρια καταστροφής είναι ένα γνωστό και αγαπημένο θέμα για video games, αλλά είναι σπάνιο να αντιμετωπίζονται με τέτοιο βάναυσο και γειωμένο τρόπο. Στο I Am Alive οδηγείτε εναν νεαρό άνδρα να αποδεκατίσει μία ολόκληρη αμερικανική πόλη σε αναζήτηση για τη γυναίκα και την κόρη του. Μια έντονη αναζήτηση της χαμένης ανθρωπότητας ξεδιπλώνεται ενώ στην πορεία μπορείτε να βρείτε κι άλλους επιζώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα για βοήθεια.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 4

5. Dragon's Dogma (Xbox 360, PS3, PC)
Φιλόδοξο RPG με καλές προοπτικές κυμαίνεται μεταξύ του προσεγμένου gameplay και της τυχαίας παράνοιας. Είστε ο Arisen και το πεπρωμένο σας είναι να σώσετε τον κόσμο από έναν πανίσχυρο δράκο. Φοβερά γραφικά, προσεγμένα τέρατα και επίσης έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέους παίκτες – βοηθούς online και να τους ξαναβρείτε όποτε αυτοί συνδεθούν.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 5

6. Max Payne 3 (Xbox 360, PS3, PC)
O αγαπημένος μας αντι-ήρωας Max έχει αποχωρήσει απο το NYPD και πήρε την κάτω βόλτα, μέχρι που του προτάθηκε δουλειά σωματοφύλακα στην Βραζιλία, όπου μπλέκει με τη μαφία του Sao Paolo. Άγριο πιστολίδι με την υπογραφή της Rockstar games είναι οι μόνες συστάσεις που χρειάζεται.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 6

7. The Walking Dead (Xbox 360, PS3, PC)
Προσαρμοσμένο στο story του ομώνυμου κόμικ, υπόσχεται εκπληκτικό storytelling σε συνδυασμό με εκτονωτικό ξύλο. Ακολουθούμε τον κατάδικο Lee που προσπαθεί να επιβιώσει σε μία πόλη μολυσμένη απο ζόμπι. Κλασσικό σενάριο καταστροφής το οποίο δε θα βαρεθούμε ποτέ, σε συνδυασμό με έξυπνη αφήγηση και ανατροπές βάζουν το παιχνίδι δικαίως στη λίστα.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 7

8. Darksiders II (Xbox 360, PS3, PC)
Μεγαλύτερo και καλύτερo από τον προκάτοχό του, to Darksiders II ακολουθεί τον έφιππο Death που προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού του War που κατηγορείται για την εκκίνηση της Αποκάλυψης. Ενώ το Darksiders II έχει ένα άρωμα από The Legend of Zelda, Prince of Persia και God of War η εκτέλεση είναι εξαιρετική. Ένα εξαιρετικό σύστημα μάχης είναι το βασικότερο, ενώ το οπλοστάσιο του Death και τα εκπληκτικά τρομακτικά τοπία κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 8

9. Sleeping Dogs (Xbox 360, PS3, PC)
Σε μία φανταστική έκδοση του Χονγκ Κονγκ, το Sleeping Dogs ακολουθεί την ιστορία του Shen Wei, ενός μυστικού αστυνομικού απεσταλμένου στα άδυτα της οργάνωσης Sun Yee On. Το παιχνίδι περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να έχει κάθε παιχνίδι εγκληματικότητας που σέβεται τον εαυτό του: όλα τα γρήγορα αυτοκίνητα, γκάνγκστερ και drive by το βάζουν να αγωνίζεται στήθος με στήθος με το Grand Theft Auto. Εντούτοις, πέραν της δομικής ομοιότητας, το Sleeping Dogs ξεχωρίζει σε άλλους τομείς. Ωμές μάχες σώμα με σώμα θυμίζουν Batman Rocksteady, κρατώντας τα πιστολίδια ως ζωηρό ιντερμέδιο. Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που εμπνέεται από τον κινηματογράφο του Χονγκ Κονγκ, με μια ιστορία ηθικών συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα μέσα σε μια ζωντανή πόλη.

Αυτά είναι τα καλύτερα videogames του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 9

10. Guild Wars II (PC)
Είναι σπάνιο ένα online multiplayer παιχνίδι να εμπνέει τέτοια στιγμιαία συντροφικότητα, αλλά καθώς ταξιδεύετε στον πανέμορφο φανταστικό κόσμο της Τύρια, θα συναντήσετε φίλους που σας χρειάζονται τόσο πολύ όσο θα τους χρειαστείτε κι εσείς. Με μία απλή ειδοποίηση, οι φίλοι σας εμφανίζονται αμέσως στην περιοχή για να κάνετε τα quests να προστατεύσετε χωριά ή απλά να ταΐσετε τα γουρούνια μαζί. Εντυπωσιακά γραφικά σε ένα παιχνίδι που μπλέκει Lineage II και World of Warcraft με μοναδικά ωστόσο γραφικά και έξυπνο σενάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ