Η εταιρεία Mars μηνύει σκωτσέζο ταβερνιάρη γιατί τηγανίζει τη σοκολάτα της... - iefimerida.gr

Η εταιρεία Mars μηνύει σκωτσέζο ταβερνιάρη γιατί τηγανίζει τη σοκολάτα της...

Οι Σκοτσέζοι τηγανίζουν τη… Mars και είναι και περήφανοι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη αν μπεις σε ένα εστιατόριο και ζητήσεις μια τηγανιτή σοκολάτα Mars, κατά πάσα πιθανότητα θα σε κοιτούν σαν να κατέβηκες από τον Άρη. Υπάρχει όμως και ένα μέρος που θα σου δώσουν αυτό που επιθυμείς, και μάλιστα με μεγάλη περηφάνια.

Όσο αηδιαστικό κι αν μπορεί να ακούγεται, υπάρχει ένα εστιατόριο fish and chips στη Σκοτία που σου σερβίρουν ως γλύκισμα τηγανιτή Mars. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του δεν διστάζει να μπει σε δικαστική διαμάχη με τον κολοσσό που παράγει τη συγκεκριμένη σοκολάτα, καθώς του ζητήθηκε να ενημερώνει τους πελάτες ότι η εταιρία δεν έχει συναινέσει σε αυτή τη συνταγή.

Ο ιδιοκτήτης όμως, όχι απλά δεν πτοείται, αλλά θέλει να προσφύγει στην αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου το γλύκισμά του να καθιερωθεί, και μάλιστα με προστασία ονομασίας προέλευσης, ως επίσημο σκοτσέζικο γλυκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ