Χαχαμίδης για Παπαχρήστου:«Δεν μου έδωσε ποτέ εξήγηση. Είχαμε επιλέξει κουμπάρους» - iefimerida.gr

Χαχαμίδης για Παπαχρήστου:«Δεν μου έδωσε ποτέ εξήγηση. Είχαμε επιλέξει κουμπάρους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να πει τα πάντα για την σχέση του με την Βούλα Παπαχρήστου και το ερωτικό τρίγωνο με τον Ηλία Κασιδιάρη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Λευτέρης Χαχαμίδης.

«Μέχρι να φύγουμε για το Λονδίνο, δεν είχα καταλάβει τίποτα, όλα ήταν ρόδινα. Ήμουν έτοιμος να απολαύσω τη Βούλα να σηκώνει την ελληνική σημαία και να φέρνει μετάλλιο. Γιατί παρακολουθούσα την προετοιμασία της, είχα ξεχάσει τον Λευτέρη και στην προσωπική μου ζωή και στον αθλητικό τομέα και ήμουνα Βούλα και Ολυμπιάδα. Ήταν ο άνθρωπος μου και έδινα τα πάντα». Αυτό εξομολογήθηκε ο πρωταθλητής του kick boxing στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ενώ συγκεκριμένα για την πρόταση γάμου του , στην οποία η Βούλα Παπαχρήστου απάντησε ότι απάντησε -αρχικά- θετικά επειδή έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο, τόνισε: «Η πρόταση γάμου έγινε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχαμε αρραβωνιαστεί μπροστά στους γονείς μας και είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε, μάλιστα είχα επιλέξει και κουμπάρους, ένα φίλο μου και ένα φίλο της. Με στεναχώρησε πολύ η Βούλα που είπε ότι δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανα δημοσίως γιατί υπήρχε κόσμος. Δεν είναι αλήθεια. Και στην τελική, ας μου έδινε μετά μια εξήγηση, πράγμα που δεν έκανε ποτέ».

Τέλος για άλλη μια φορά ο Χαχαμίδης τόνισε ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά πως γνωρίζει ότι είναι ζευγάρι με την Παπαχρήστου.

Πάντως το πιο κρίσιμο σημειό της συνέντευξης -σύμφωνα και με δημοσιεύμα του fthis- είναι όταν ο Χαχαμίδης διεύψευσε ότι κατηγόρησε την Παπαχρήστου ως άτομο με ελαττωμένη αντίληψη σε πολιτική θέματα.

Αλλά δεν έκανε το ίδιο για το σχόλιο περί «ελαττωμένης ηθικής» που φέρεται να έκανε για την πρώην αρραβωνιαστικιά του. Τονίζοντας πως έχει αποδείξεις και πως είναι έτοιμος να δεχτεί ακόμα και αγωγή εναντίον του από την ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ