Μιχελάκης σε Παπανδρέου: «Δώσε πίσω την έδρα, η Βουλή δεν είναι κλαμπ» - iefimerida.gr

Μιχελάκης σε Παπανδρέου: «Δώσε πίσω την έδρα, η Βουλή δεν είναι κλαμπ»

Μιχελάκης σε Παπανδρέου: Δώσε πίσω την έδρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Με αφορμή τη συνεργασία του κ.Παπανδρέου με το Harvard, ο κ.Μιχελάκης κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να παραιτηθεί από βουλευτής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κλάμπ η Βουλή!! δεν είναι επισκεπτήριο. Γι' αυτό και ο κ. Παπανδρέου, από τη στιγμή που επέλεξε να δραπετεύσει στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη Βουλευτική του έδρα»! Μάλιστα ο κ.Μιχελάκης σχολίασε και την αμοιβή που θα λαμβάνει ο πρωην πρωθυπουργός καθώς και τη βράβευση του το 2010 στο Βερολίνο:

«Οφείλω να παραδεχτώ πως, όταν- το Σεπτέμβριο του 2010- ο κ. Παπανδρέου βραβεύθηκε στο Βερολίνο για την προσφορά του στην οικονομία, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Ομολογώ ότι δύο χρόνια αργότερα κατάλαβα ότι ήταν πράγματι μπροστά από την εποχή του.

Γιατί, θυσιάζοντας την Ελλάδα, κατάφερε να δείξει σε πολλές άλλες χώρες, το δρόμο που πάει στην καταστροφή. Λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, διδάσκοντας όλους τους άλλους Πρωθυπουργούς του πλανήτη τι ακριβώς ΔΕΝ πρέπει να κάνουν.

Η αμοιβή των 20.000 δολαρίων για τη διδασκαλία του κ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ και 46.000 ευρώ, μέσω μεσιτικού γραφείου, για κάθε άλλη του ομιλία, κρίνεται ως εξαιρετικά χαμηλή, εάν αναλογιστούμε το πόσο ακριβά πληρώσαμε εμείς για να μάθουμε την οικονομική του στρατηγική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ