Η Λετίσια Κάστα αφήνει ένα χιμπατζή να την φωτογραφίσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Λετίσια Κάστα αφήνει ένα χιμπατζή να την φωτογραφίσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν έχεις ήδη ποζάρει μπροστά στον Μάριο Τεστίνο και την Άνι Λίμποβιτς, δεν υπάρχουν και πολλοί φωτογράφοι με τους οποίους να ονειρεύεσαι να δουλέψεις μαζί. Εκτός και αν πρόκειται για ένα εκπαιδευμένο χιμπατζή. Όπως αυτός που φωτογράφησε την Λετίσια Κάστα στην γέφυρα Alexander III στο Παρίσι.

Η 34χρονη Λετίσια Κάστα, βετεράνος στο χώρο με πάνω από 500 εξώφυλλα σε περιοδικά, ήταν όπως πάντα άψογη επαγγελματίας, βοηθώντας τον χιμπατζή-φωτογράφο να εκπληρώσει τα καθήκοντά του (ενώ ταυτόχρονα ένας άλλος φωτογράφος τους τραβούσε).

Αλλά το θέαμα του «φωτογράφου», ντυμένου με μαύρο σορτς (για να μην φαίνονται τα γεννητικά του όργανα) και με την αλυσίδα στο λαιμό, ήταν εξαιρετικά κακόγουστο.

Κάτι έκρινε τόσο το συγεντρωμένο πλήθος που αποδοκίμασε την φωτογράφηση, όσο και οι φιλοζωικές οργανώσεις της Γαλλίας μόλις είδαν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ