Η μόδα ανήκει στους ανήλικους - iefimerida.gr

Η μόδα ανήκει στους ανήλικους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα ονόματα που τραβάνε τη βιομηχανία της μόδας όπως τα λουλούδια τις μέλισσες είναι έφηβοι. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις - κάποια είναι ακόμη νήπια.

O χρόνος, έλεγε στο Μη Αναστρέψιμος, καταστρέφει τα πάντα – για αυτό πρέπει να είσαι έτοιμος να αποσυρθείς με τη μύτη ψηλά και το βλέμμα μπλαζέ, πριν σε διώξουν παρά τη θέλησή σου τα αρθριτικά, απαγορευτικά για το φονικό τακούνι που δίνει εκείνο το κρίσιμο πεντάποντο στη γάμπα. Θα πρέπει κιόλας να κάνεις μια μεγαλοπρεπή επίκυψη υποκλινόμενη στα τρυφερούδια που έρχονται τρέχοντας πάνω σε στιλέτο ακριβώς πίσω σου, με την ευκολία που εσύ περπατάς με τις χοντρές μάλλινες κάλτσες σου στο σπίτι – είναι εκείνα που όταν σε έβλεπαν να κάθεσαι πάνω από το κομπιούτερ ψάχνοντας το καινούργιο με μανία κοιτούσαν το ταβάνι αναστενάζοντας, σε χτυπούσαν με το δάχτυλο στον ώμο και πληκτρολογούσαν γρήγορα σαν τον άνεμο μια λέξη, εκείνη που εσύ πάσχιζες να συλλαβίσεις. Είναι πολύ μικρά. Πολύ μικρά για να τα συναγωνιστείς και πολύ μικρά για να τα φθονήσεις.

Η Hailee Steinfeld ήταν η δίκαιη οσκαρική υποψηφιότητα των ανήλικων – και αν την ερμηνεία της στο True Grit δεν την εξαργύρωσε με αγαλματίδιο, την έκανε ρεμίξ με ένα συμβολαιάκι μούρλια. Θα είναι το νέο πρόσωπο της Miu Miu, και αν και εσύ, όπως αρκετοί που αντιμετώπισαν την είδηση με σκεπτικισμό, νομίζεις ότι ένα 14χρονο κοριτσάκι δεν πρέπει να τραβιέται με βία στο μόντελινγκ ως το επόμενο λαμπρό κελεπούρι, σου έχω και πιο ζόρικα.

Jane Aldridge Η είναι μια πλουσία Τεξανή τινέιτζερ, με μαμά βαθιά χωμένη στον αμαρτωλό βούρκο της μόδας που τράβηξε από τον αστράγαλο στα θολά του νερά την μόλις 16 Μαΐων κόρη. Αυτή και αν έχει δεχτεί αδυσώπητη κριτική: τα ρούχα της κοστίζουν μια περιουσία, τα παπούτσια της μπορούν να πληρώσουν το χρέος ενός μικρού κρατιδίου και οι συνδυασμοί τους είναι επιεικώς εκκεντρικοί και αμφιλεγόμενοι. Καλέ άστες, ζήλεια το λένε.

Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις θα ήταν μια έννοια ανολοκλήρωτη χωρίς την Tavi Gevinson. Η Anna Wintour σε ύψος ενός pint, το κοριτσάκι με τη μεγαλίστικη φωνή και τους σαστισμένους γονείς που τη συνόδευαν με μάτι απορημένο στις επιδείξεις, όταν ακόμα ήταν 11. Με εξώφυλλα, συνεργασίες με οίκους μόδας και θέσεις στις πρώτες σειρές των σόου, η Tavi διέγραψε γρήγορα τον ΣΕΠ από το σχολικό της πρόγραμμα και άφησε περιθώριο να αμφιβάλλεις για την σχεδόν ιδιοφυή κλίση της – τα ρούχα για εκείνη είναι δημιουργία και ταλέντο από αυτά που τα ξεθάβεις ακόμα και κάτω από τόνους χιόνι.

Η Katie είναι πέντε χρόνων. Πέντε. 5. Γνωστό shopping site της ανέθεσε να κάνει μικρά reviews για τα σόου της εβδομάδας μόδας, στα οποία παρευρέθηκε αναγκαστικά μεταξύ των καθήμενων στην πρώτη σειρά καθότι πιο πίσω δεν θα έβλεπε – ακόμα εξίσταμαι πώς ακουμπάνε τα ποδαράκια της στο πάτωμα, εκτός αν έχουν πριονίσει τα πόδια της καρέκλας.

Η Suri Cruise είναι τεσσεράμισι και ήδη μπορεί να καυχιέται ότι στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες αφήνει γυναίκες με το διπλάσιο ύψος να τρώνε τη σκόνη που σηκώνουν τα μικροσκοπικά τακουνάκια της. Η μαμά της έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η μικρούλα έχει μάτι, και πάντα της λέει τη γνώμη της για το τι να φορέσει, ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Τη φαντάζεσαι να ξεφυσάει αγανακτισμένη που η μάνα της, η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑ είναι μια ανεπίδεκτη; Α, ώστε δεν είμαι μόνη μου.

Το ανδρόγυνο είδωλο που βλέπεις είναι ο Charles Guislain, και σου συνιστώ πριν ξαναποζάρεις μπροστά από τον φωτογραφικό φακό να ψάξεις και άλλες φωτογραφίες του και να τις ξεσηκώσεις. Τον ανακάλυψε η δημοσιογράφος Diane Pernet, είχε ήδη μπει στη Vogue πριν το καταφέρει η Victoria Beckham και προς το παρόν τον απασχολεί πώς θα εγκαταλείψει την Ευρώπη, με τα βαρετά πάρτυ και τους αγενείς ανθρώπους. Γκλουπ.

την αγάπησε η RodarteTην (ακόμη πιο) μικρή αδελφή της Dakota Fanning, Elle, και κάποιοι bloggers που γράφουν απερίφραστα ότι πρόκειται για ένα πλάσμα χαρισματικό, απείρως πιο ταλαντούχο από την αδερφή της. Η Elle είναι 12, και μια κλασική περίπτωση Leon για τα αγόρια – και αγόρια, ξέρετε τι εννοώ, μην γίνω συγκεκριμένη;

Ο Karl Leuterio είναι από τη Μανίλα. Και θέλει κότσια για να κυκλοφορείς έτσι στη Μανίλα όντας αγόρι. Στοπ.

Πηγή: fashionism

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ