Μπίστης και Λυκούδης ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Μπίστης και Λυκούδης ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ

Μπίστης και Λυκούδης ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολιτικές εξελίξεις όπως θα καθορισθούν και από το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, αλλά και οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης καταρτίστηκε ο προγραμματισμός του κόμματος με στόχο στις συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεων της ΔΗΜΑΡ να δοθεί βάρος στην εξωστρεφή δράση τους, με εκδηλώσεις και ανοιχτές διαδικασίες ενώ ορίστηκαν, υπεύθυνος Προγράμματος ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και Πολιτικού Σχεδιασμού ο Σάκης Παπαθανασίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συζήτησε τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για το άνοιγμα του κόμματος στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της οικολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε ο Νίκος Μπίστης επικεφαλής της επιτροπής για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ. Την πολιτική ευθύνη από πλευράς Ε.Ε. για το θέμα της διεύρυνσης έχει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ